Recreatieprogramma 2024

Bij Camping De Tol verzorgt de Eendenclub een leuk en gezellig recreatieprogramma voor de jongste en oudere kinderen. Voor iedereen is er volop plezier en vertier. Zo gaan we bijvoorbeeld de gekste spelletjes spelen en de mooiste dingen knutselen.

Ook organiseren we ieder jaar een superspannende spokentocht. Er zijn daarnaast genoeg sportieve activiteiten te doen op Camping De Tol, zoals voetballen, midgetgolfen of tafeltennissen. Bijna iedere avond is het genieten geblazen met leuk theaterstukje van Otto, Elle en Izzi, waarna er ter afsluiting nog even gezellig wordt gedanst.

Wanneer is het recreatieteam aanwezig?

Het animatieteam is in 2024 aanwezig tijdens de onderstaande periodes (* o.v.b van wijzigingen):

  • *Meivakantie: 27-04-2024 tot en met 04-05-2024
  • *Hemelvaart: 09-05-2024 tot en met 12-05-2024
  • *Pinksteren: 18-05-2024 tot en met 20-05-2024
  • *Zomervakantie: 13-07-2024 tot en met 30-08-2024

 

Foto’s van de leuke activiteiten

Dagelijkse activiteiten met de Eendenclub

U wilt natuurlijk dat uw kinderen zich op elk moment van de dag kunnen vermaken en zich niet hoeven te vervelen. Om ze de tijd van hun leven te geven en mooie herinneringen te maken met hun vakantievriendjes en -vriendinnetjes, verzorgt de Eendenclub wisselende activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, zoals middagspelen, sporten, zwemspelen, workshops en nog veel meer.

Goed wakker worden met dans en muziek

Echt goed wakker worden? Op een centraal punt schudt ieder kind zijn of haar heupen los tijdens de ochtendgymnastiek op de pakkende liedjes van de Eendenclub. Een paar klassiekers zijn Eendenpas, Doe de Duck en Schrob en Sop. Na het laatste energieke lied mag iedereen naar binnen, waar de knutselspullen al klaarliggen om een uurtje creatief bezig te zijn.

Voor de jongste kinderen

In de vroege avond voeren onze eigen Otto, Izzi en Elle een toneelstukje op voor de jongste kinderen. Laat ook uw zorgen varen, voel het ritme van de muziek en dans lekker mee.

Voor de oudere kinderen

Zijn uw kinderen te oud om mee te doen aan het knutseluurtje of vinden ze de dagelijkse theatervoorstelling niet meer leuk, dan is er nog steeds genoeg te beleven. De leden van de Eendenclub organiseren verschillende activiteiten, zowel overdag als in de avond. Denk hierbij aan, een vossenjacht, een speurtocht, bingo en diverse sporten of avondshows.

Als het spontaan gaat regenen en een geplande activiteit in de soep loopt, dan vindt er altijd een alternatieve activiteit plaats, zoals een gezellige spelletjesavond.

detol

Wat is er nog meer te doen op Camping De Tol

Als de leden van de Eendenclub een dagje aan het uitrusten zijn, is er nog altijd genoeg te beleven op Camping De Tol. Er is namelijk, naast de activiteiten met het recrateam, nog veel meer te doen. De volgende faciliteiten zijn op onze camping aanwezig:

 • Meerdere buitenspeeltuinen
 • Grote binnenspeeltuin tegen gereduceerd tarief voor onze campinggasten
 • Zwemmeer en verwarmd buitenzwembad
 • Sportveld
 • Volleybalveld
 • Midgetgolfbaan
 • Fietsverhuur op de camping

Boek uw vakantie bij Camping De Tol

Boek snel een vakantie voor het complete gezin bij Camping De Tol. Hier geniet u van een onbezorgde tijd waarin uw kinderen de tijd van hun leven hebben met hun leeftijdsgenoten. Op die manier wil iedereen wel kamperen op de Veluwe. Heeft u een vraag of meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op via 0341 252 413 of info@camping-detol.nl of vul het contactformulier in.

In het voor- en naseizoen hanteren we aangepaste tarieven.

Let op: we laten geen honden toe op de camping, ook niet van eventueel bezoek. Heeft een ander huisdier? Als u contact met ons opneemt, dan laten we weten of u dit huisdier mag meenemen.