Frank en Anja

03/08/2016 2:51

Dit jaar hebben wij een plek gekregen op het stacaravanterrein. Bij het verhuizen van ons chalet en het gereed maken van de plek hebben we van de hele familie Kruithof veel medewerking gekregen. Bij vragen van ons werd steeds meegedacht en meegeholpen.
We vinden het een fijne camping, met goede faciliteiten. Ook onze kinderen en kleinkinderen hebben het erg naar hun zin. Er is veel te doen, de animatie is professioneel, er zijn meerdere speeltoestellen en sinds kort is er een grote indoorspeeltuin. Ook bij volle bezetting van de camping is het bijzonder rustig op het stacaravanterrein.
De Veluwe is erg mooi en Nunspeet is een leuk dorpje, waar veel wordt gedaan voor de toeristen.

Jeroen Van den Berg

17/05/2016 2:24

ik beleef altijd een heerlijke tijd op deze bosrijke camping. ik kom hier al heel wat jaartjes en jullie kunnen mij inmiddels een kind aan huis noemen! ik vind het heerlijk om te zien dat de camping nog steeds verder uitbreid, nu weer met een nieuwe indoor speeltuin. Ik denk met geweldige herinneringen terug aan bijvoorbeeld het meertje waar ik savonds als iedereen al lag te slapen, stiekem nog wel eens een paar baantjes heb getrokken!Dat vond ik altijd zo leuk en zo spannend! Veel vriendjes en vriendinnetjes op de camping leren kennen, bijv. uit Exlo etc. En daarnaast nog de slaaptrein op de camping. Mieters. dat was mij wat! altijd een avontuur en echt een heel leuk avontuur voor de kleintjes! Komende vrijdag ben ik weer op de tol te vinden. en ik heb er weer zin an!!!

ga zo door
Groet,
Jeroen

Stevens

16/05/2016 3:53

Wij waren in de zomer van 2015 op de camping. Een heerlijk camping voor gezinnen met kinderen. Mooie speeltuintjes, leuke animatie team, lekker zwembad. Normaal gesproken gaan wij elk jaar naar een andere camping, maar voor zomer 2016 hebben wij toch weer een plek gereserveerd op deze camping.

Sanneke

07/07/2015 7:41

Heerlijk genoten op deze mooie groene camping! Leuk veld met veel speeltoestellen voor de kleintjes, voldoende schaduw en mogelijkheid om in de zon te zitten. Het was warm weer dus genoten van het buitenbad. Rondom het speelmeer nog veel mooie plekken. Meer geschikt voor oudere kinderen. Knusse familiecamping met vriendelijke mensen, goed verzorgd en schoon sanitair! We komen hopelijk nog eens terug!

Piele

05/02/2015 9:35

we hebben het super naar ons zin gehad. Een super gezellige camping met super leuke mensen. de barbeque was wel een beetje mislukt maar daar lachen we nu om. De mooiste herinneringen heb ik aan deze camping. echt super. het water was ook super lekker om in te zwemmen. Mijn vrouw vond het maar te koud.
We komen snel terug naar deze super camping.
groetjes!

Piele en de kids

Sijtze en Mies Merkus

03/08/2014 5:49

Wat hebben we weer twee heerlijke weken gehad op de Tol.Dit was onze dertiende keer maar heeft ons zeker geen ongeluk gebracht. We komen volgend jaar graag terug. Bedankt familie Kruithof.

Koos Spee

26/01/2014 9:51

Wat een leuke camping, geen snelheidsovertredingen hier. Kunnen de kids lekker buitenspelen

Jaap en Aquilina

19/07/2013 6:54

helpen vouwwagen opzetten op “De Tol”, een heel werk, je kan makkelijker een caravan en luifel plaatsen. Maar hij staat en de meiden kunnen vakantie houden en wij hopen met veel plezier.
Leuk om de fam. Kruithof weer even te zien.
groeten Jaap en Aquilina

Jaap en Aquilina

19/07/2013 6:51

helpen vouwwagen opzetten op “De Tol”, een heel werk, je kan makkelijker een caravan en luifel plaatsen. Maar hij staat en de meiden kunnen vakantie houden en wij hopen met veel plezier.
Weer leuk om de fam. Kruithof even weer te zien.