Faciliteiten


Een mooie staanplaats langs het speelmeer of een gezellige plek op ’t Veld? Op camping De Tol hebben we alle faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. U waant zich met het hele gezin in het buitenland op onze prachtige, bosrijke camping. We beschikken over alle ingrediënten om een onvergetelijke vakantie aan te bieden voor jong en oud.

Staanplaatsen camping De Tol

We hebben ruime toeristische, seizoens- en jaarplaatsen (geopend van april t/m oktober). Ons campingterrein is opgesplitst in 3 delen. U kunt toeristisch kamperen met de caravan of tent aan het meer, toeristisch kamperen op ’t Veld of in een stacaravan verblijven op het terrein.

Een kampeerplaats rond het speelmeer

Wilt u op een kampeerplek rond het meer staan? Dan kunt u de auto, indien er ruimte is, naast uw caravan of tent parkeren. U kampeert dicht bij het water en ligt er met een aanloopje binnen een paar seconden in. De plekken zijn inclusief  wifi en er is ampèrekeuze tegen betaling. Deze plaatsen hebben de mogelijkheid om digitale tv te ontvangen.

Let op: uw televisie dient DTV en MP4 te ondersteunen voor ontvangst.

Een staanplaats op ’t Veld

De kampeerplekken op ’t Veld zijn zeer kindvriendelijk. Uw kinderen kunnen heerlijk en onbezorgd spelen in de speeltuin, de zandbak of op het volleybalveld. Een plek op ’t Veld is autovrij, heeft 6 ampère elektriciteit en wifi. Alle camping faciliteiten zijn dicht in de buurt: de receptie, het terras, het zwembad en het toiletgebouw zijn om de hoek.

Voorzieningen

Op camping De Tol staat u dicht bij de natuur en geniet u toch van een kampeervakantie met alle voorzieningen. Het belangrijkste is dat uw kinderen zich kostelijk kunnen vermaken. We hebben o.a. een midgetgolfbaan, een tafeltennistafel en een verwarmd zwembad met apart peuterbad.

Restaurant

Na een dag vol vermaak wilt u natuurlijk een goede maaltijd binnenkrijgen. Kom langs in ons familierestaurant en geniet van het waanzinnig lekkere menu. Het is mogelijk om op het grote terras of in de bar te zitten. Zin om een drankje te doen of te klaverjassen? U bent van harte welkom in ons gezellige café.

Recreatieprogramma

Het leukste van een vakantie is dat uw kinderen zich kunnen uitleven en genieten van alle speelmogelijkheden. Want als zij blij zijn, dan bent u blij. Om het nog leuker te maken, verzorgt de Eendenclub in het hoogseizoen een leuk recreatieprogramma, waar uw kinderen nog lang mooie herinneringen aan hebben. Er wordt lekker geknutseld en uiteraard voeren onze eigen Otto, Izzi en Elle een toneelstukje op voor de allerkleinsten. Voel het ritme van de pakkende muziek en dans lekker mee.

Ook voor de oudere kinderen is er genoeg te beleven. De Eendenclub organiseert spannende spelletjes in het bos, zoals speurtochten, vossenjacht en levend stratego. En onze sportvelden blijven ook zeker niet onbenut.

Binnenspeeltuin

Zijn uw kinderen gek op klimmen en klauteren en kunnen ze niet stil blijven zitten? Onze binnenspeeltuin is dan de perfecte plek om ze naartoe te brengen. Hier kunnen ze glijden, springen, voetballen, trampolinespringen en nog veel meer.

Boek uw vakantie bij Camping De Tol

Reserveer een kampeerplek op camping De Tol en geniet van alle camping faciliteiten die we te bieden hebben. Vier onbezorgd vakantie met uw kinderen in het bosrijke gebied van Nunspeet. Een geweldige manier om heerlijk te kamperen op de Veluwe. Wilt u een vraag stellen of informatie opvragen? Neem contact op via het formulier.

In het voor- en naseizoen hanteren we aangepaste tarieven.

Let op: Wij laten geen honden toe op de camping, ook niet van eventueel bezoek. Heeft een ander huisdier? Als u contact met ons opneemt, dan laten we weten of u dit huisdier mag meenemen.